top of page

KERNAGENDA

4 - Recreatie & Ontspanning en Activiteiten (laatst aangepast 14-07-2022)

In de top 3 staan:

1 - De Burcht bruisender maken: meer activiteiten voor jong en oud

2 - Zwemplas 

3 - Ontmoetingsplek voor jongeren

Stap 1: Er is een activiteiten werkgroep gevormd middels een afvaardiging van de Burcht van Haeften, Mooi Haaften & Oranjevereniging Haaften die 1 keer per kwartaal samen komen. De activiteiten worden gedeeld op de website en in de nieuwsbrief. Aanvulling vanuit andere verenigingen of inwoners zijn welkom.

Er staat een eerste gesprek gepland na de zomer met de jongerenwerker en de jeugd uit Haaften om de wensen te bespreken m.b.t een Jongerenontmoetingsplek. 

Stap 2: Activiteiten plannen voor verschillende doelgroepen. En pro actief informeren en communiceren met alle Haaftenaren.

Parallel hieraan gaan we een aparte werkgroep vormen die zich in hard wil gaan maken voor het toegankelijk maken van zwemwater voor Haaften. In juli heeft het eerste verkennende gesprek plaats gevonden tussen Mooi Haaften en de gemeente. Na de zomervakantie zal er een 2e gesprek plaats vinden waar ook Stichting Beheer Natuur & Landschap bij zal aansluiten. Om de huidige opties en mogelijkheden te onderzoeken. Wil je een bijdrage leveren aan de werkgroep Zwemplas Crobsche Waard Haaften, stuur ons dan een mail.

Ben je geïnteresseerd om in een van de twee groepen een bijdrage te leveren? Of heb je een vraag/opmerking? Stuur Marijke Mans of Mario Kock een mail op activiteiten@mooihaaften.nl .

Kernagenda-2022-juli-Definitief1024_6.jpg
bottom of page