top of page
PLATFORM MOOI HAAFTEN
Enquête 
(laatst aangepast 26-02-2022)
Flyer, pagina 1.jpg

In de week voor Kerst heeft het platform MooiHaaften 1250 flyers en enquêtes huis aan huis  verspreid. Het beeldmateriaal is van 📸Cor de Kock uit Haaften en het materiaal is opgemaakt door DesignClaud Printables Shop uit het dorp, van, voor en door Haaften. 

Doel van de  enquête is inzicht krijgen in wat bewoners van Haaften belangrijk vinden, zodat we op basis daarvan een Kernagenda kunnen vaststellen voor de komende periode. We hebben een heel mooie respons ontvangen, zowel in de doos in Coop Haaften, de brievenbus bij Burcht van Haeften en digitaal via de QR code. De uitkomsten zijn verwerkt tijdens de eerste Bewonersavond op 24 februari bekendgemaakt in de Burcht. De resultaten van de enquêtes vindt u terug door op het plaatje te klikken.

 

Tijdens de Bewonersavond hebben we ook keuzes gemaakt en prioriteiten bepaald. Die moeten we nog even netjes verwerken en ook die resultaten worden voor 1 maart op de website geplaatst op de pagina Bewonersavond. We sturen alle deelnemers van de avond waarvan we een emailadres hebben gekregen een persoonlijk bericht hierover.

bottom of page