top of page
Search

Ouder-Kind café in Haaften

Bericht van Welzijn West Betuwe:


Ben jij ouder van kinderen tussen 0 en 4 jaar? Ook in 2024 nodigen we jullie weer uit voor gezellige ochtenden bij onze Ouder-kind cafés! Welzijn West Betuwe organiseert in samenwerking met Humanitas Rivierenland maandelijks een Ouder-kind café in Geldermalsen, Asperen en Haaften, waar gezelligheid en ontmoeting centraal staan.


Het Ouder-kind café biedt een plek voor kinderen om lekker te spelen en nieuwe vriendjes te maken. En voor de ouders, de perfecte gelegenheid om bij te kletsen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee!


Wat kun je verwachten:

Ontmoeting en Spel: Terwijl jouw kleintje(s) zich vermaken, ontmoet jij andere ouders en deel je ervaringen onder het genot van een kopje koffie of thee.


Ondersteuning in het Ouderschap: Het ouderschap is een avontuur met soms ook uitdagingen. Hier kun je steun vinden en waardevolle informatie delen met andere ouders.


Andere ouders ontmoeten: Als de kinderen nog niet naar school, kinderopvang of een gastouder gaan en je nog geen netwerk hebt opgebouwd, biedt deze ochtend een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te ontmoeten.


Diverse Activiteiten: Voorlezen, muziek maken of een informatieve invulling – er is altijd iets te beleven voor ouders en kinderen samen.


Gratis Genieten: Bovendien is de toegang tot het Ouder-kind café volledig gratis, inclusief koffie, thee en speelgoed voor de kleintjes.


Kom langs en geniet van een ochtend vol gezelligheid en nieuwe ontmoetingen!


Meer informatie:32 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page